China Lab Transport Swab karo Stuart Sedheng Produsen lan Supplier | Huida

Welcome To Huida

Lab Transport Swab karo Stuart Sedheng

Short Description:

Transport Swab  Code NO. Stick Material Head Material Tube material Medium Sterile Packing HP5020 snapple PS Viscose PP Stuart Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case HP5021 snapple PS Viscose PP Stuart+charcoal Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case Specification: The transport swab with stuart medium is used for collection, storage and transportation of microbe specimen. Ensure effective control over characteristics and biological activity of the microbe before analysis, to avoid bio pollution.G...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Transport Swab 

    Kode ora ana. Stick Material Lowongan Material materi Tube Sedheng resik packing
    HP5020 snapple PS Viscose PP Stuart Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case
    HP5021 snapple PS Viscose PP Stuart + areng Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case

    Keterangan:
    The transportasi swab karo medium Stuart digunakake kanggo koleksi, panyimpenan lan transportasi spesimen microbe. Mesthekake efektif kontrol liwat ciri lan kegiatan biologi saka microbe sadurunge analisis, supaya pollution.Gamma bio sterilized.
    Details:
    Digunakna kanggo koleksi spesimen saka lisan growong, ngambakake ambegan, Urèter, cervix, tempek. Trep kanggo transportasi, nalika Nyingkiri polusi. Kasedhiya karo tips sampling beda kayata: katun Natural, katun wong-digawe, serat polyester. Sampling lan testing syarat beda, beda pilihanipun kanggo customers.We uga duwe swabs transportasi medium kaya: Amies, Cary Blair, Stuart ECT.

    We iku siji saka misuwur merek. Mangga bebas tuku kualitas Lab transportasi swab karo medium Stuart karo supplier profesional ing China. Rega unmatched lan layanan sing ditawakake.




  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita