ПРОИЗВОДИ

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ЗА САД

 • Jiangsu Huida медицински помагала копродукции, Ltd,

  Jiangsu Huida медицински помагала копродукции, ООД. се наоѓа во Jiangsu Yancheng заштита на животната средина индустриски парк. Основана во август 2003 година, компанијата има 12.000 квадратни метри на стандардни работилници и 1.000 квадратни метри од сто илјади одделение за прочистување на rooms.It е од големи размери, специјализирана за производство, производство на микроскоп слајдови, coverglass, пластични labwares, лабораториски glasswares, стерилен хируршки конци игли, хируршки ножеви и крвните ножот.
 • Што JSHD Обезбеди

  Што JSHD обезбеди:
  1. Jiangsu Huida медицински помагала копродукции, Ltd, главни производи: Микроскоп слајдови, Корица стакло.
  1. Yancheng Huida пластични производи копродукции, Ltd, главни производи: plasticwares likespecimen сад, петриеви сад, центрифуга цевка, пренос на пипета епрувета, вградување на касета, и др. 
  2. Yancheng Huida стаклени инструменти Co, Ltd, главни производи: лабораторија glasswares како чаша, 

  мерење на цилиндар, конусна колба, реагенс шише, кондензаторот, инка, и др. 

  1. Yancheng Huida медицински помагала копродукции, Ltd, главни производи: хируршки конци, хируршки ножеви, крв стреловиден, вакуум цевки.

АПЛИКАЦИИ

ИНДУСТРИЈА НА СЛУЧАЈ

ВЕСТИ

прес-центар

 • The difference between watch glass and evaporat...

  The difference between watch glass and evaporation dish There are certain differences between watch glass and evaporation dish, their shapes are d...
 • Method of use of watch glass

  Method of use of watch glass Wash and dry the watch glass before use. The watch glass has a wide range of uses, but no matter what kind of instrum...
 • The shape, purpose and usage of watch glass

  【Modeling】Arc glass plate with smooth edges and chamfered corners. 【How to use】How to use] Wash and dry the watch glass before use. Watch glas...