PRODUKTET

PRODUCT DISPLAY

RRETH SHBA

 • Jiangsu Huida Instrumente Mjekësi Co, Ltd,

  Jiangsu Huida Instrumente Mjekësi Co, Ltd. është e vendosur në Jiangsu Yancheng Mbrojtjen e Mjedisit Parku Industrial. Themeluar në gusht të vitit 2003, kompania ka 12.000 metra katror të punëtorive standarde dhe 1000 metra katror prej njëqind mijë klasën e pastrimit rooms.It është një prodhues në shkallë të gjerë profesional, prodhimin e slides mikroskop, Coverglass, labwares plastike, glasswares laborator, sterile kirurgjikale sutures hala, blades kirurgjikale dhe me kube të gjakut.
 • Çfarë JSHD Sigurimi

  Çfarë JSHD Sigurimi:
  1. Jiangsu Huida Instrumente Mjekësi Co, Ltd, Produktet kryesore: slides mikroskop, qelqi Cover.
  1. Yancheng Huida produkteve plastike Co, Ltd, Produktet kryesore: plasticwares likespecimen enë, pjatë Petri, tub Centrifuge, transferimit tubth, provëz, embedding kasetë, etj. 
  2. Yancheng Huida Glass Instrumente Co, Ltd, Produktet kryesore: glasswares laborator si gotë, 

  matjen e cilindrit, qese konike, shishe reagent, kondensator, gyp, etj. 

  1. Yancheng Huida Instrumente Mjekësi Co, Ltd, Produktet kryesore: qepjet kirurgjike, Blades kirurgjikale, me kube të gjakut, tub vakum.

APLIKIMET

INDUSTRY CASE

LAJME

LAJME CENTER

 • The difference between watch glass and evaporat...

  The difference between watch glass and evaporation dish There are certain differences between watch glass and evaporation dish, their shapes are d...
 • Method of use of watch glass

  Method of use of watch glass Wash and dry the watch glass before use. The watch glass has a wide range of uses, but no matter what kind of instrum...
 • The shape, purpose and usage of watch glass

  【Modeling】Arc glass plate with smooth edges and chamfered corners. 【How to use】How to use] Wash and dry the watch glass before use. Watch glas...