produk

produk nembongkeun

Ngeunaan AS

  • Jiangsu Huida Médis Instrumén Co., Ltd,

    Jiangsu Huida Médis Instrumén Co., Ltd. ieu lokasina di Jiangsu Yancheng Lingkungan Protection Industrial Park. Didirikeun taun Aug 2003, pausahaan boga 12.000 méter pasagi bengkel baku sarta 1.000 méter pasagi saratus sarébu kelas tina ngamurnikeun rooms.It mangrupakeun produsén profésional badag skala, ngahasilkeun slides mikroskop, coverglass, labwares plastik, glasswares laboratorium, steril bedah sutures jarum, bilah bedah na lancet getih.
  • Naon JSHD Nyadiakeun

    Naon JSHD Nyadiakeun:
    1. Jiangsu Huida Médis Instrumén Co., Ltd, produk utama: slides mikroskop, kaca Cover.
    1. Yancheng Huida Plastik Produk Co., Ltd, produk utama: plasticwares likespecimen wadahna, piring Petri, tube centrifuge, mindahkeun pipette, tube test, embedding kaset, ect. 
    2. Yancheng Huida Kaca Instrumén Co., Ltd, produk utama: glasswares laboratorium kawas beaker, 

    ngukur silinder, flask kerucut, botol réagen, condenser, corong, ect. 

    1. Yancheng Huida Médis Instrumén Co., Ltd, produk utama: Sutures bedah, bilah bedah, lancet Getih, tube vakum.

aplikasi

industri hal

wartos

warta Center

  • The difference between watch glass and evaporat...

    The difference between watch glass and evaporation dish There are certain differences between watch glass and evaporation dish, their shapes are d...
  • Method of use of watch glass

    Method of use of watch glass Wash and dry the watch glass before use. The watch glass has a wide range of uses, but no matter what kind of instrum...
  • The shape, purpose and usage of watch glass

    【Modeling】Arc glass plate with smooth edges and chamfered corners. 【How to use】How to use] Wash and dry the watch glass before use. Watch glas...