Cina 1407 réagen Botol (Media Botol) Jeung Plastik Bule screw Cap Hapus Produsén na Supplier | Huida

Ngabagéakeun Pikeun Huida

1407 réagen Botol (Media Botol) Jeung Plastik Bule screw Cap Hapus Waktos

Pondok Description:

1407 Reagent bottle(Media bottle) with plastic blue screw cap, clear Capacity(ml) O.D.of body(mm) Height(mm) GL 100 56 100 45 250 70 138 45 500 86 176 45 1000 101 225 45 2000 136 260 45 5000 186 330 45 10000 234 410 45 20000 299 505 45 Product Name: Reagent Bottle/ Media Bottle characteristic:  1. with plastic blue screw cap Material: Boro 3.3 glass or Soda Lime glass Color: Clear OEM is avail...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    1407

    botol réagen (botol Media) kalawan cap screw biru plastik, jelas

    Kapasitas (ml)

    ODof awak (mm)

    Jangkungna (mm)

    GL

    100

    56

    100

    45

    250

    70

    138

    45

    500

    86

    176

    45

    1000

    101

    225

    45

    2000

    136

    260

    45

    5000

    186

    330

    45

    10000

    234

    410

    45

    20000

    299

    505

    45

    Ngaran produk: réagen Botol / Media Botol
    ciri: 
    1. kalawan palastik screw biru cap
    Bahan: Boro 3.3 kaca atawa Soda Jeruk Nipis kaca
    Warna: Hapus
    OEM nyaéta sadia
    Istilah pamayaran: T / T, L C, Western Union, / PayPal
    Sampel: ditawarkeun dina 5 poé umumna
    loading port: Qingdao / Shanghai port atawa nepi ka customer
    Pangiriman Time: 15-30 poé nepi ka kuantitas customer urang

    Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis mésér botol kualitas réagen (botol média) kalawan ngewe palastik screw cap jelas kalawan suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami