Cina Warna Frosted mikroskop slides jeung taneuh edges Dijieun Tina White Kaca Produsén na Supplier | Huida

Warna Frosted mikroskop slides jeung taneuh edges Dijieun Tina White Kaca

Pondok Description:

Warna frosted mikroskop slides kalawan edges taneuh dijieun tina kaca bodas Huida super bodas warna Frosted mikroskop slides dihasilkeun tina finest glass.Coated bodas optik kalayan genep kelir baku. palapis nu tahan ka kimia laboratorium ampir sakabéh umum tur réagen. tukang na dicét pernah ngarobah warna dina staining. 1.Color slides frosted tahan 2.Corrosion 3.Frosted on 1 tungtung, 1 samping 4.Different kelir nu sadia 5.Excellent transmittance 6.Autoclavable 7.Uniform t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Warna frosted mikroskop slides kalawan taneuh  edges dijieun tina kaca bodas

    Huida super bodas Warna Frosted mikroskop slides dihasilkeun tina finest bodas optik glass.Coated kalayan genep kelir baku. Palapis nu tahan ka kimia laboratorium ampir sakabéh umum tur réagen. Tukang na dicét pernah ngarobah warna dina staining. 

    1.Color slides frosted
    tahan 2.Corrosion
    3.Frosted on 1 tungtung, 1 samping
    4.Different kelir nu sadia
    5.Excellent transmittance
    6.Autoclavable
    7.Uniform ketebalan 
    8.Suitable pikeun nyirian jeung inkjet sarta mindahkeun termal printer tur spidol permanén. 

    euweuh kode.

    kelir

    edges

    juru

    ukuran

    kakandeleun

    bungkusan

    7109A-W

    bodas

    edges taneuh

    90 °
    45 °

    76 × 26
    1 "× 3"
    25 × 75

    1.0mm
    1.1mm

    50pcs / kotak
    72pcs / kotak

    7109A-O

    oranyeu

    edges taneuh

    7109A-G

    hejo

    edges taneuh

    7109A-P

    beureum ngora

    edges taneuh

    7109A-B

    biru

    edges taneuh

    7109A-Y

    Koneng

    edges taneuh

    HDAS016-9AW

    bodas

    edges Beveled

    45 °

    76 × 26
    1 "× 3"
    25 × 75

    1.0mm
    1.1mm

    50pcs / kotak
    72pcs / kotak

    HDAS016-9AO

    oranyeu

    edges Beveled

    HDAS016-9AG

    hejo

    edges Beveled

    HDAS016-9AP

    beureum ngora

    edges Beveled

    HDAS016-9AB

    biru

    edges Beveled

    HDAS016-9AY

    Koneng

    edges Beveled

    Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis meuli slides silane kualitas super bodas slides slides kaca silane silane kaca sareng suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami