Ngabagéakeun Pikeun Huida

Taros Kami

Jiangsu Huida Médis Instrumén Co., Ltd.

alamat

Qingfeng industri taman, yandong, yancheng, Jiangsu, Cina

telepon

Tel: 86-515-88387981

Tel: 86-515-83080723

Tel: 86-515-88387980 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami