Cina disposable steel Steel wilah bedah Jeung Plastik cecekelan Produsén na Supplier | Huida

Ngabagéakeun Pikeun Huida

Disposable steel Steel wilah bedah Kalawan cecekelan Plastik

Pondok Description:

Product: Disposable stainless steel surgical blades with plastic handle Material: Plastic, Stainless Steel Specification: No. 10#, 11#, 12#, 13#, 14#, 15#, 18#, #19, 20#, 21#, 22#, 23#, 24#, 25#, 36# Sterilization: Gamma Radiation   Shelf time: 5 years Packing: 1pc/Aluminum Foil Bag,  10pcs/box, 50boxed/ctn  CTN SIZE: 40X32X22CM, G.W/N.W: 6.5/6 KGS  OEM Offered Certificates: CE/ISO Samples: Offered within 5 days generally MOQ: 5000 PCS Payment Term: T/T, L/C, Western Un...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    produk: Disposable stainless steel wilah bedah ku cecekelan palastik
    bahan: Plastik, steel Steel
    spésifikasi: No 10 #, 11 # 12 # 13 #, 14 #, 15 #, 18 #, # 19, 20 #, 21 #, 22 #, 23 #, 24 #, 25 #, 36 #
    Sterilization: gamma Radiasi  
    waktos rak: 5 taun
    packing: 1pc / aluminium foil Kantong, 
    10pcs / kotak, 50boxed / ctn 
    CTN SIZE: 40X32X22CM, GW / NW: 6,5 / 6 KGS 
    OEM ditawarkeun
    sertipikat: CE / ISO
    sampel: Ditawarkeun dina 5 poé umum
    MOQ: 5000 PCS
    Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, PayPal
    Loading Port: port Shanghai atanapi palabuhan séjén nepi ka customer
    Waktos pangiriman: 15-30 poé nepi ka kuantitas customer urang

     Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis mésér kualitas disposable stainless steel wilah bedah ku cecekelan plastik kalayan suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun. 






  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami