Ngabagéakeun Pikeun Huida

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1. Kumaha ngeunaan waktos Pangiriman?

Sampel: ngeunaan 3-7 poé.

urutan massa: kira 25 poé sanggeus resi 30% T / pembayaran deposit T.

2. Jenis pangmayaran anjeun ngarojong?

T / T, L / C, Western Union, PayPal & Cash anu ditarima.

3. Naon nu MOQ?

MOQ nyaeta 10CTNS, urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun sampel pikeun pamariksaan kualitas.

4. Naha anjeun ngecas keur sampel?

Numutkeun kawijakan parusahaan urang, urang ngan ngecas sampel dumasar kana harga EXW. Sarta kami bakal mulang ka fee sampel salila urutan salajengna.

5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun rarancang konsumén '?

Sumuhun, kami produsén profésional; OEM na ODM duanana tampi.

1) logo Sutra print on produk;

2) ngaropéa perumahan produk;

3) kotak ngaropéa Warna;

4) Sakur gagasan anjeun dina produk urang tiasa mantuan Anjeun mendesain teras nahan kana produksi.

6. Naon ngeunaan Sale Service sanggeus anjeun: 

1) Sadaya produk bakal geus mastikeun Quality Contréng dina imah saméméh paking.

2) Kabéh produk bakal ogé dipak saméméh ongkos.

3) Kabéh produk urang boga jaminan 1 taun, sarta kami yakin produk nu bakal bébas tina pangropéa dina jaman jaminan.

7. Naon ngeunaan pengiriman barang ka?

urang boga gawé babarengan kuat ku DHL, TNT, UPS, FEDEX, suweng, Cina Air Post.

Anjeun oge bisa milih forwarder pengiriman barang anjeun sorangan.

8. Dupi anjeun ngawartosan konsumén utama anjeun?

Éta privasi customer kami urang, urang kudu ngajaga inpormasi maranéhanana.
Dina waktu nu sarua, mangga beristirahat assured yen informasi Anjeun oge aman di dieu.
Ieu gé nawarkeun Anjeun petik éta pas mungkin sakali nampi panalungtikan anjeun, sangkan ulah ragu ngahubungan kami. Bisa ngahasilkeun produk handapeun ngaran merk anjeun; ogé ukuranana nu bisa dirobah jadi sarat Anjeun.
Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis meuli tube test kualitas (tube budaya) kalawan cap screw boro 3.3 kaca atawa kaca nétral ku suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?