Cina L Wangun disposable baktéri Cell Spreader Produsén na Supplier | Huida

Ngabagéakeun Pikeun Huida

L Wangun disposable baktéri Cell Spreader

Pondok Description:

Packaging & Delivery  Packaging Details:  Carton box with customized shipping mark  Pallets if required  Accept customized packaging  Delivery Detail:  Shipped in 10 days after payment  Product Description Product Name: L shape Cell Spreader Specification: T shape SC111 18.2 cm 3.6 cm Green Gamma 25 pcs/bag, 800 pcs/Ctn cell spreader L shape SC115 14.5 cm 3.8 cm Yellow Gamma 1 pcs/bag, 200 pcs/Ctn cell spreader L shape SC116 14.5 cm 3.8 cm Yellow Gamma 25 pcs/bag, 800 pcs/C ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Pangiriman 
    bungkusan Rincian: 
    kotak karton ku pengiriman barang ngaropéa tanda 
    Pallets lamun diperlukeun 
    Tampa ngaropéa bungkusan 
    jéntré Pangiriman: 
    shipped dina 10 poé sanggeus mayar 
    Pedaran produk

    Ngaran Produk: L bentukna Cell Spreader
    spésifikasi: T bentukna SC111 18,2 cm 3,6 cm hejo gamma 25 PCS / kantong, 800 PCS / Ctn
    spreader sél
    bentukna L SC115 14,5 cm 3,8 cm Koneng gamma 1 PCS / kantong, 200 PCS / Ctn
    spreader sél
    bentukna L SC116 14,5 cm 3,8 cm Koneng gamma 25 PCS / kantong, 800 PCS / C
    spreader sél

    produk langkung relevan dina parusahaan urang

    Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis mésér kualitas bentukna l disposable spreader sél baktéri jeung suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk