Cina Lab Angkutan Swab kalawan Stuart Medium Produsén na Supplier | Huida

Ngabagéakeun Pikeun Huida

Lab Angkutan Swab kalawan Stuart Medium

Pondok Description:

Transport Swab  Code NO. Stick Material Head Material Tube material Medium Sterile Packing HP5020 snapple PS Viscose PP Stuart Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case HP5021 snapple PS Viscose PP Stuart+charcoal Gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case Specification: The transport swab with stuart medium is used for collection, storage and transportation of microbe specimen. Ensure effective control over characteristics and biological activity of the microbe before analysis, to avoid bio pollution.G...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Angkutan Swab 

    Kode NO. iteuk Bahan sirah Bahan bahan tube sedeng steril pak-pakan
    HP5020 snapple PS Viscose PP Stuart gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case
    HP5021 snapple PS Viscose PP Stuart + areng gamma 1pc/polybag, 1000pcs/case

    spésifikasi:
    The angkutan swab kalawan sedeng Stuart dipaké pikeun kempelan, neundeun jeung angkutan specimen microbe. Mastikeun kontrol éféktif leuwih ciri na aktivitas biologis tina microbe saméméh analisis, ulah pollution.Gamma bio sterilized.
    Rinci:
    Dipaké pikeun kempelan specimen tina rongga lisan, saluran pernapasan, uretra, cervix, vagina. Merenah pikeun transportasi, bari Ngahindarkeun polusi. Sadia kalawan tips sampling béda kayaning: katun Pengetahuan Alam, katun jieunan manusa, serat poliéster. Sampling sarta nguji syarat béda, pilihan béda pikeun customers.We ogé mibanda swabs angkutan sedeng kawas: Amies, Cary Blair, Stuart ect.

    Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis mésér kualitas lab angkutan swab kalawan sedeng Stuart kalawan suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami