Cina mikroskop Cover Kaca Dijieun Tina warnaan Super Bodas Kaca Produsén na Supplier | Huida

Mikroskop Cover Kaca Dijieun Tina warnaan Super Bodas Kaca

Pondok Description:

kaca panutup mikroskop dijieun tina warnaan kaca bodas super. Kabéh gelas panutup nu seragam dina ukuran sarta ketebalan na korosi-tahan, leupas tina gelembung, goresan, sarta striations. Husus ngarawat ulah tancep na ngarojong pegatna. Idéal pikeun pamakéan manual tur coverslippers otomatis. Opat ketebalan baku téh aya. No.0: 0.09mm-0.13mm No.1 1/2: 0.16mm-0.19mm No.1: 0.13mm-0.16mm No.2: 0.19mm-0.23mm ukuran Standar tina Square na rectangular Huida panutup kaca 18 × 18mm 20 × 20mm 22 × 22mm 24 × 24mm ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    kaca panutup mikroskop dijieun tina warnaan kaca bodas super. 

    Kabéh gelas panutup nu seragam dina ukuran sarta ketebalan na korosi-tahan, leupas tina gelembung, goresan, sarta striations. Husus ngarawat ulah tancep na ngarojong pegatna. Idéal pikeun pamakéan manual tur coverslippers otomatis. 
    Opat ketebalan baku téh aya.
    No.0: 0.09mm-0.13mm No.1 1/2: 0.16mm-0.19mm
    No.1: 0.13mm-0.16mm No.2: 0.19mm-0.23mm
    ukuran Standar tina Square na rectangular Huida panutup kaca
    18 × 18mm 20 × 20mm
    22 × 22mm 24 × 24mm
    24 × 32mm 24 × 40mm
    24 × 50mm 24 × 60mm
    Huida ogé bisa nyadiakeun ukuranana husus sarta ketebalan.

    packing béda geus sadia pikeun pasagi sarta panutup kaca rectangular
    kotak 1.Hinged ngandung 100pcs atanapi 200pcs, 1box / pak vakum, 10boxes / dispenser kotak Code No.7201-IPS
    ukuran 18 × 18 20 × 20 22 × 22 24 × 24 24 × 32 24 × 40 24 × 50 24 × 60
    bungkusan 100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak 100pcs / kotak 100pcs / kotak 100pcs / kotak
    2.Packing ku beurat: Hinged kotak ngandung 1OZ atanapi 2OZ, 10boxes / dispenser kotak Code No.7201-ops  
    ukuran 18 × 18 20 × 20 22 × 22 24 × 24 24 × 32 24 × 40 24 × 50 24 × 60
    bungkusan 1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    1OZ / kotak
    2OZ / kotak
    3.Outside buckled kotak hinged-tutup ngandung 100pcs atanapi 200pcs Code No.7201-NSPS  
    ukuran 18 × 18 20 × 20 22 × 22 24 × 24 24 × 32 24 × 40 24 × 50 24 × 60
    bungkusan 100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak
    200pcs / kotak
    100pcs / kotak 100pcs / kotak 100pcs / kotak 100pcs / kotak

    Kami salah sahiji merek kasohor. Mangga janten gratis meuli panutup kaca mikroskop kualitas dijieun tina warnaan kaca super bodas kalayan suppliers profésional di Cina. Harga unmatched jeung layanan nu ditawarkeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami